Verhetetlen 100%-os SMILING.HU Garancia

A Smiling.hu-nál azt az elvet valljuk, hogy olyan termékeket szeretnénk forgalmazni, amivel a vásárlóink elégedettek, ezért 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre.

A garancia érvényesítésére 2 esetben van lehetőséged:

1. Amennyiben átvetted a terméket azonban menetközben meggondoltad magad akkor a velünk történő egyeztetést követően a még kibontatlan terméket kell visszaküldened a részünkre a vásárlástól számított 14 napon belül. Fontos, hogy a csomagolás bontatlan legyen.

2. garanciánk arra vonatkozik, ha a csomag kézhezvételétől számítva 14 napon belül semmilyen változást nem értél el (a terméktájékoztató szerint használva minimum 2 árnyalat) az otthoni fogfehérítőnkkel és ezt jelzed felénk, akkor szintén visszaadjuk a termék árát neked.

Ezt a garanciát kizárólag akkor tudod érvényesíteni ha dokumentálva van az eset. Ezért arra kérünk, hogy a fehérítés megkezdése előtt készíts egy fotót a fogaidról úgy, hogy oda tartod a fehérítő csomagban található színskálát is a fogaidhoz. Illetve készíts majd egy ugyan ilyen fotót az 5 alkalmas kezelés után is.

Mindkét esetben a velünk történő egyeztetést követően vissza kell küldeni a komplett termékcsomagot amit küldtünk neked. Illetve a számlát amivel bizonyítani tudod, hogy tőlünk vásároltál.

Valamint a második esetben a fent említett előtte-utána fotókat is.

Költségek:

A termék visszaküldésének a költségét neked kell állnod.
Valamint a visszatérítendő árból levonjuk a termék korábbi kiszállításának a költségét (1990 Forintot) is és az így fennmaradó részt utaljuk vissza neked 15 napon belül az általad megadott számlaszámra. A szállítási díjat abban az esetben is levonjuk ha egy-egy promóciónk keretein belül neked azt nem számoltuk fel hiszen attól, hogy ezt a költséget nem terheltük korábban rád nekünk azt a futár cég felé ebben az esetben is megkellett fizetnünk.

Kérjük, hogy semmit ne küldj vissza mindaddig amíg nem egyeztettél ezzel kapcsolatban velünk, mert ennek hiányában a pénzvisszatérítési garancia elvész.

Bármilyen garanciális kérdésben első lépésben vedd fel velünk a kapcsolatot a következő email címen:

hello@smiling.hu

Köszönjük.

Megtekintések száma 1 (1 ma)