Csokorba gyűjtöttük azokat a kérdéseket amiket a legtöbbször tesztek fel nekünk.

Nézd át hátha a te kérdésedre is megtalálod itt a választ.

Amennyiben mégsem úgy írj nekünk a hello@smiling.hu email címünkre és rövid időn belül válaszolni fogunk.

Gyakori Kérdések

Miért fehérítsem a fogaimat?

Egy káprázatos mosoly megváltoztathatja az életedet! Akárcsak a szép ruha vagy egy szép frizura, a szép mosoly is erősíti az önbizalmat és segít önbizalmat szerezni. Felnőtt korban a hatalmas mosoly a csábítás fegyvere az élet minden szakaszában! A mosolygás segít csökkenteni a stresszt, és valóban pozitív hatással van az egészségre azáltal, hogy elősegíti a jólétet. Mi a Keethennel együtt a szép mosolyt hirdetjük az egészség érdekében.
És te? Készen állsz a mosolygásra?

Miért sárgulnak a fogaim?

Kétféle (el)színeződés létezik:

  • Az egyik a fogakra tapadó külső színezékek, például dohány, kávé vagy színes élelmiszerek (répa, sötét levek stb.). Fogászati ​​fogkőkezeléssel, majd polírozással eltávolíthatók. Alternatív megoldásként a Keeth Whitening növényi szénpor tökéletes lehet a fogak polírozására és a foltok eltávolítására.
  • A másik a belső szín, amely a fog színe, amely idővel természetesen sárgul. Ennek az elszíneződésnek a tartos és hatékony kezelésére a professzionális Keeth fogfehérítő készleteink ideálisak.
Mi az otthoni fogfehérítés?

Az otthoni fogfehérítés egy olyan professzinális fogászati ​​kezelés, amely láthatóan és látványosan fehéríti a fogzománcot. 0,1%-os hidrogén-peroxid alapú fehérítő gélt alkalmaznak, ismertebb nevén hidrogén-peroxidot. Ahhoz, hogy a termék kifejtse hatását, egy kivehető fogfehérítő ​​sínnel kell felvinni a fogakra, körülbelül 30 percig. A hatékonyság nagy mértékben növelhető UV fényes kezeléssel.

Ellenjavallatok a fogfehérítéshez?

Ezt a fajta fogfehérítő kezelést nem alkalmazhatják 18 éven aluliak, és erősen ellenjavalt terhes és szoptató nők számára. Ha kezeletlen fogszuvasodásod vagy ínybetegséged van, a fogfehérítő gél károsíthatja a fogaidat. Ha bármilyen érzékenységet érzel, hagyd abba a kezelést, és fordulj fogorvosodhoz.

Fáj ? Vannak mellékhatásai?

A fogfehérítés nem fájdalmas. Ennek ellenére előfordulhat, hogy túlérzékenységet érzel a kezelés után, ezért fontos, hogy beszélj fogorvosoddal, mielőtt bármilyen fogfehérítést végeznél.

Ha fájdalmat érzel a kezelés alatt, hagyd abba a kezelést, és fordulj fogorvosodhoz.

Mi a különbség az otthoni és a fogorvosi fehérítés között?

A fogfehérítés ára a fogorvosnál nagyon drága. Az általuk használt fehérítő gélek magasabb peroxidtartalmúak, így a kezelés rövidebb gélhatást igényel.

Készleteink hasonló professzionális és tartós eredményeket tesznek lehetővé otthoni környezetben többszöri ismételt használat során. Egy Keeth fogfehérítő készlet 5 fehérítő kezelésre elegendő ami alatt már nagyon látványos eredményeket lehet elérni.

Hogyan tartsam fehéren a fogaimat?

A fehér mosoly elsősorban a jó fogászati ​​higiénián múlik. 

  • A rendszeres fogmosás segít eltávolítani a lepedéket, amely a sárga fogak elsődleges oka. A fogorvosok azt javasolják, hogy naponta háromszor mossunk fogat. 
  • Évente 1-2 alkalommal javasolt rendszeres fogkőkezelés amely kényeztetni, eltünteti a fogmosás ellenére leragadt fogkövet. 
  • A fogkefék gyorsan elhasználodhatnak, és baktériumok táptalaja lehet, célszerű két-három havonta cserélni.
  • A rendszeres szájvíz segít megőrizni a fogak fehérségét.
  • Érdemes napi rutinná tenni a 100% természetes fogfehérítő por és fogkrém használatát.
Mit tartalmaz az általunk forgalmazott profi fogfehérítő készlet?

Az általunk forgalmazott Keeth egy komplett több alkalommal újrahasználható készlet fogaid professzionális otthoni fehérítéséhez. A Keeth fogfehérítő készlet tartalmaz egy 10 ml-es fehérítő gélt tartalmazó fecskendőt intenzív gyümölcsös vagy mentolos ízben, két hőformázható fogfehérítő fogsínt, egy mini fehérítésgyorsító LED-lámpát, egy foltmentesítő spray-t, egy színtáblázatot és egy használati utasítást.

Mire használható a hőformázható fogfehérítő fogsín?

A hőformázható fogfehérítő fogsín szinte olyan mint egy professzionális fogfehérítő fogsín, amelyet fogorvosánál fogorvos készít. Az univerzális illesztővel ellentétben felveszi az állcsont és a fogak alakját. Lehetővé téve a gél egyenletesebb eloszlását, hogy a fogak mindenhol fehérebbek legyenek.

Mi a különbség a fehérítő gél és az aktívszén por között?

A kókuszdió szénpor gyengéden és természetesen fényesíti fogaid. Valójában természetes módon visszanyered fogaid eredeti fehérségét, nem túl erős elszíneződés esetén.

A fehérítő gél viszont kémiai eljárást alkalmaz a fogak természetes sárga színének halványítására, lehetővé téve az eredeti színnél akár 7 árnyalattal is nagyobb fehér árnyalatot.

Hányszor lehet használni a fehérítő gél fecskendőt?

Egy 10 ml-es fecskendő ötször használható az optimális eredmény elérése érdekében, így már 5 fehérítési alkalom is tartósan fehér fogakat eredményezhet. A készlet többi része (fogfehéítő sín, UV lámpa, stb.) korlátlanul használható így a további fehérítéshez vagy az elért fehérség megtartásához a későbbiekben elegendő lesz csak a gélt megvásárolnod. Gazdaságos utántöltőinket itt találod. >>

Fehér foltok?

Ha fehér foltokat látsz, ne aggódjon! 

Lehet, hogy a gélt helytelenül vitted fel, ügyelj arra, hogy a gél egyenletesen kerüljön a tálcára. Nyomd a tálcát a fogaira, hogy megbizonyosodj arról, hogy a gél jól érintkezik a fogaiddal.

Lehetséges, hogy ezen óvintézkedések ellenére foltok jelennek meg. Ezek olyan fogkő maradványok, amelyek megakadályozzák, hogy a gél az egész fogra hasson. Kérj időpontot fogorvosodhoz fogkőkezelésre, majd néhány nap múlva ismételd meg az otthoni fogfehérítést.

Enni vagy inni az otthoni fogfehérítés után?

A fehérítés után lehet enni és inni. Mindazonáltal ajánlatos néhány órát várni a kezelés után, és érdemes csökkenteni az olyan termékek fogyasztását mint a kávé vagy a tea, hogy hosszabb ideig ragyogjon a mosoly. Ne felejtsd el alaposan megtisztítani a szádat a gél használata után. Fogfehérítési blogunk egyik cikkében összegyűjtöttünk  néhány olyan ételt amely elkerülésével vagy fogyasztásának csökkentésével tovább maradhatnak csillogóan fehérek a fogaid.

Mennyi ideig végezhetem a kezelést, és mekkora szünetet kell tartani két kezelés között?

Az optimális eredmény elérése érdekében a fogfehérítő készletet egymás után kétszer is használhatod az első napon, utána napi egyszer amíg el nem fogy a fehérítő gél.

Havonta érdemes elvégezni egy 5 alkalmas kezelést az egész éves fehérebb mosolyért! Ez természetesen csak egy ajánlás ami módosítható az elszíneződésért felelős szerek (tea, kávé, bor, cigeretta, stb.) fogyasztásának mértékétől függően és a szájhigiéniádnak megfelelően.

Mennyi idő alatt lehet eredményt elérni?

A fogak színétől függően akár már az első használat után látványos az eredmény, ami még látványosabb lehet a negyedik használat után!

Megtekintések száma 73 (1 ma)