Hogyan válasszak?

Fehérítés blog | 0 hozzászólás

Ha nem tudod eldönteni, hogy a smiling.hu melyik otthoni fogfehérítő megoldását válaszd, akkor olvasd el az ebben a cikkben található tippeket és ajánlásokat.

Az összes általunk forgalmazott fehérítő termék hatásos és ízletes, amely jelentősen megkülönbözteti termékeinket a konkurencia termékeitől.

Ebben a cikkben igyekszünk segíteni, de azért nem választhatunk helyetted…
Mert neked kell tudnod, hogy milyen szintű fogfehérítésre van szükséged, milyen költségkerettel rendelkezel a termék megvásárlásához, vagy hogy például mennyire érzékenyek a fogaid, stb.

Ezeket az elsődleges szempontokat érdemes leginkább mérlegelned a megfelelő otthoni fogfehérítő kiválasztásakor.

Nézzük a termékeinket külön-külön annak érdekében, hogy könyebb és egyszerűbb lehessen a döntésed, és választásod valóban a számodra leginkább megfelelő termékre eshessen.

1. Profi fehérítő készletek

Ez a megoldás hasonlít leginkább a fogorvosi rendelőkben elérhető méregdrága fogfehérítésekhez, hiszen a legtöbb esetben minimális különbséggel, de azonos az eljárás módja, a fogfehértő gélek hatóanyaga (peroxid tartalma), illetve mindkét esetben UV fény segítségével történik a megfelelő fehérítő hatás kiváltása és a fehérítési folyamat felgyorsítása.

Jelenleg árban is ez a legdrágább termékünk a maga 15 ezer forint környéki árával, azonban ez így is messze elmarad attól amit egy-egy fogorvosi rendelőben történő fehérítésért általában elkérnek.

Lényeges különbség a hatóanyag azaz a készítmény peroxid tartalma. Az általunk forgalmazott prémiumkategóriás Francia fogfehérítő készletek csak 0,035% peroxidot tartalmaznak amik bőven a hatályos jogszabályokban előírt érték alatt vannak.

Ezért fehérítő gélünk használható érzékeny fogak esetében is.

A rendelői készítmények hatóanyag tartalma a legtöbb esetben lényegesen magasabb, ezért is lehetséges az, hogy akár egy alkalmas – általában méregdrága- rendelői kezelés is elegendő a megfelelő fehérség eléréséhez, szemben az otthoni fogfehérítéssel, ami kicsivel több időt vehet igénybe.

A miénkkel hasonló elven működő otthon használható fogfehérítő készletek a legtöbb esetben általában 10 alkalmas kiszerelésekben kerülnek forgalomba, szemben az általunk forgalmazott profi készletekkel, amelyek esetében már 5 alkalom is elegendő lehet az akár 6-8 árnyalattal is fehérebb fogak eléréséhez.

Ha az elszíneződés erős és/vagy a rendelői fogfehérítéshez hasonló csillogóan fehér fogakat szeretnél viszonylag gyorsan, akkor nagyon nincs is min gondolkodnod, válaszd ezt a termékünket.

2. Expressz fehérítő csíkok

A készítmény működése nagyon egyszerű.

A csíkok peroxid mentes fehérítő anyagot tartalmaznak. Miután ráragasztottuk a fogakra, a fehérítő anyag egyből közvetlen érintkezésbe lép az elszíneződéssel, és így megszünteti azokat.

A csíkokat általában 2 héten keresztül, naponta 10-20 percig kell használni. Az eredmény a legtöbb esetben már az első kezelés után látható, a látványosan fehérebb fogak eléréshez azonban kell a minimum 14 nap.

Az eredmény hasonló lehet a profi készletek által elérhető fehérséghez, azonban nem annyira tartós, tehát a megfelelő fehérség fenttartásához gyakori, vagy folyamatos kezelés javasolt.

Ha te peroxidmentes de ahhoz hasonló eredményt szeretnél elérni és nem zavar, hogy a kezelés több időt is igénybe vehet, akkor akár választhatod ezt a termékünket is. Érzékeny fogakra is!

3. Vegán fehérítő porok

A profi fehérítő készletekkel ellentétben (amik kémiai úton hatnak) a kókuszdió fehérítő szénporaink természetes úton működnek közre a fogak fehérségének elérésében, a megfelelő fehérség vissza nyerésében.

Ez egy polírozó hatású por, amely fehérebbé teszi fogaid azáltal, hogy hatékonyan eltávolítja a foltokat.

Ez a fehérítő por vegán, és kizárólag természetes összetevőkből készült, ezért mindamellett, hogy ezt a termékünket választva véded a környezetet, biztonságban tudhatod a fogzománcodat is.

Akkor a leghatásosabb ha hosszútávon beépíted a heti fogmosási rutinodba, és hetente kettő, maximum három nap (lehetőleg az esti fogmosáskor) használod.

Leginkább akkor ajánljuk ha 100%-ban természetes fogfehérítőt keresel, vagy az elszíneződés nem annyira drasztikus.

Kombinált vagy utókezelésre is kiváló, használd a fehérítő csíkjainkkal egy időben és a csíkokkal történő kezelés után.

Vagy a profi fogfehérítő készletünk használata után a tartós fehérség érdekében.

! Fontos, hogy a fehérítő porunkat ne használd egy időben a profi fogfehérítő készletünkkel, a készlettel történő kezelés után mindig várj 2-3 napot és csak utána kezd el használni ezt a termékünket.

Kókuszdió fehérítő szénporunk akár hosszú ideig tartó (hentente maximum 3 alkalom) használatra is ajánlott!

4. Fogkrémek, fogkefék

Amennyiben az alapban is fehér fogaidat szeretnéd ápolni és a ragyogó fehérségüket megőrizni akkor ajánljunk -napi használatra- a szódabikarbónával vagy az aktív szénporral dúsított mentás fogkrémünk egyikét.

Az aktív szénpor és a szódabikarbóna formulája is eltávolítja a foltokat és a fogkövet, hogy fehérebbek lehessenek a fogaid úgy, hogy közben megóvod a szád egészségét is.

A tartós fehérség érdekében cseréld le jelenlegi fogkrémedet a fehérítő krémeink egyikére.

Használd naponta 2-3 alkalommal.

Szódabikarbónás fogkrémünket a többi fogfehérítő termékünkkel egy időben is használhatod, fogkrémünk azok hatásos kiegészítője lehet.

Végére hagytunk neked egy SZUPER KOMBÓ ötletet:

! Használd egy időben a fehérítő csíkunkat, fehérítő porunkat, és fehérítő fogkrémünket.

1. Reggel moss fogat a fogkrémmel.
2. Napközben használd a csíkot.
3. Este pedig heti 2 alkalommal használd a fehérítő port, utána pedig moss fogat ismét a fogkrémünkkel (azokon az estéken is moss fogat amikor nem használod a fehérítő porunkat. 🙂 ).

AZ EREDMÉNY: hihetetlenül ragyogó fehér fogak.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! A kezelések alkalmával mindig kövesd a termék használati utasítását. Ha a termék használata során bármilyen kellemetlenséget, érzékenységet érzel akkor csökkentsd a kezelések számát vagy annak gyakoriságát, szükség esetén hagyd abba a kezelést. 

Reméljük, hogy tudtunk neked segíteni a választásban.

Ha esetleg mégsem, vagy további kérdéseid lennének akkor írj nekünk a hello@smiling.hu email címre, és segítünk.

Megtekintések száma 167 (1 ma)