Viszlát sárgás, elszíneződött fogak, viszlát félénk mosoly…

Helló hófehér fogak és bátor mosoly, helló önbizalom…

Rendelői kezelésekhez hasonló professzionális eredmények otthon

AJÁNDÉK aktív szenes fogkefével és díjtalan szállítással!

SZUPERGYORS könnyen használható 5 alkalmas készletek. Csak 5 alkalom és akár 6-8 árnyalattal fehérebb fogak!

A készletek tartalma:

1 x fehérítő gél fecskendő intenzív málna vagy menta ízesítéssel (10 ml)
2 x hőformázható fogsín, amely tökéletesen illeszkedik a fogaidhoz (ajándék Keeth tárolódobozzal)
1 x mini vezeték nélküli “Whitening Accelerator” hidegfényes UV LED lámpa
1 x folteltávolítást erősítő spray
1 x színskála a fejlődés nyomon követéséhez
1 x magyarnyelvű használati utasítás

Dőlj hátra és élvezd a vad málna vagy a hűs menta kellemes ízét miközben látványosan fehérednek a fogaid!

Rendelj kockázat nélkül! Az eredmény: fehérebb mosoly, vagy teljes pénzvisszafizetés!

Csak 5 X 30 perc a látványos változásért!

Más hasonló termékek esetében általában 10 vagy 20 alkalmas szetteket lehet találni a boltokban, ezzel szemben az általunk forgalmazott készletek esetében már 5 alkalom is elegendő az akár 8 árnyalattal is fehérebb fogakért.

Gyengéden hat és megvédi a fogzománcodat. Professzionális eredmény otthon, percek alatt.

Fogfehérítő termékeink kíméletesek, a fogak károsodása és érzékenysége nélkül működnek.

Akár 6-8 árnyalattal is fehérebb fogak

Francia márka, Amerikai fejlesztés

Több mint 80 ezer mosolygós és elégedett vásárló az EU-ban

Professzionális fogfehérítéssel megegyező eredmények

Akik már használják

A fehérítő megfelel a leírásnak, könnyen használható és nagyon látványos a változás, nagyon érzékenyek a fogaim és végre egy fehérítő ami nem okoz gondot, hetente egyszer használom, nagyon bírom a friss menta ízét.
Nagyon jó ár-érték arány!! Simán ajánlom mindenkinek.

Tamara, -Székesfehérvár
Tamara,

A legjobb az volt amikor a barátnőim megkérdezték, hogy “úr isten mitől ilyen fehérek a fogaid?”…

Ági, -Budapest
Ági,

Egy francia barátnőm ajánlotta és eddig közvetlenül Franciaországból rendeltem kétszer ennyiért… Ezért nagyon megörültem amikor rátaláltam a smiling.hu oldalra! Évek óta használom és szerintem a legjobb! Havonta csinálok egy 5 napos kúrát a 3 hónapra elegendő utántöltő meg szinte ingyen van. 🙂 

Vali, -Budapest
Vali,

Már több megoldást is kipróbáltam, hogy eltávolítsam a fogaimról a dohányzás és kávé okozta foltokat.
5 nap és brutális a változás, a csomagban található színskála alapján 5 árnyalattal lettek fehérebbek a fogaim!

Vili, -Miskolc
Vili,

Imádom, ma kaptam meg ezért még csak egyszer használtam. Szerintem már most 3 árnyalattal fehérebbek lettek a fogaim.
Annyira jó így mosolyogni. 🙂

Brigi, -Sopron
Brigi,

Hááát, imádom azt a málna ízt fehérítés közben! Nagyon kellemes!
Könnyen használható, nem is drága és nagyon működik!

Barbara, -Alsópáhok
Barbara,

Gyakori Kérdések

Mások ezeket kérdezték mielőtt rendeltek.

Miért fehérítsem a fogaimat?

Egy káprázatos mosoly megváltoztathatja az életedet! Akárcsak a szép ruha vagy egy szép frizura, a szép mosoly is erősíti az önbizalmat és segít önbizalmat szerezni. Felnőtt korban a hatalmas mosoly a csábítás fegyvere az élet minden szakaszában! A mosolygás segít csökkenteni a stresszt, és valóban pozitív hatással van az egészségre azáltal, hogy elősegíti a jólétet.
És te? Készen állsz a mosolygásra?

Miért sárgulnak a fogaim?

Kétféle (el)színeződés létezik:

  • Az egyik a fogakra tapadó külső színezékek, például dohány, kávé vagy színes élelmiszerek (répa, sötét levek stb.). Fogászati ​​fogkőkezeléssel, majd polírozással eltávolíthatók. Alternatív megoldásként a Whitening növényi szénpor tökéletes lehet a fogak polírozására és a foltok eltávolítására.
  • A másik a belső szín, amely a fog színe, amely idővel természetesen sárgul. Ennek az elszíneződésnek a tartos és hatékony kezelésére a professzionális fogfehérítő készleteink ideálisak.
Mi az otthoni fogfehérítés?

Az otthoni fogfehérítés egy olyan professzinális fogászati ​​kezelés, amely láthatóan és látványosan fehéríti a fogzománcot. 0,1%-os hidrogén-peroxid alapú fehérítő gélt alkalmaznak, ismertebb nevén hidrogén-peroxidot. Ahhoz, hogy a termék kifejtse hatását, egy kivehető fogfehérítő ​​sínnel kell felvinni a fogakra, körülbelül 30 percig. A hatékonyság nagy mértékben növelhető UV fényes kezeléssel.

Ellenjavallatok a fogfehérítéshez?

Ezt a fajta fogfehérítő kezelést nem alkalmazhatják 18 éven aluliak, és erősen ellenjavalt terhes és szoptató nők számára. Ha kezeletlen fogszuvasodásod vagy ínybetegséged van, a fogfehérítő gél károsíthatja a fogaidat. Ha bármilyen érzékenységet érzel, hagyd abba a kezelést, és fordulj fogorvosodhoz.

Fáj ? Vannak mellékhatásai?

A fogfehérítés nem fájdalmas. Ennek ellenére előfordulhat, hogy túlérzékenységet érzel a kezelés után, ezért fontos, hogy beszélj fogorvosoddal, mielőtt bármilyen fogfehérítést végeznél.

Ha fájdalmat érzel a kezelés alatt, hagyd abba a kezelést, és fordulj fogorvosodhoz.

Mi a különbség az otthoni és a fogorvosi fehérítés között?

A fogfehérítés ára a fogorvosnál nagyon drága. Az általuk használt fehérítő gélek magasabb peroxidtartalmúak, így a kezelés rövidebb gélhatást igényel.

Készleteink hasonló professzionális és tartós eredményeket tesznek lehetővé otthoni környezetben többszöri ismételt használat során. Egy Keeth fogfehérítő készlet 5 fehérítő kezelésre elegendő ami alatt már nagyon látványos eredményeket lehet elérni.

Hogyan tartsam fehéren a fogaimat?

A fehér mosoly elsősorban a jó fogászati ​​higiénián múlik. 

  • A rendszeres fogmosás segít eltávolítani a lepedéket, amely a sárga fogak elsődleges oka. A fogorvosok azt javasolják, hogy naponta háromszor mossunk fogat. 
  • Évente 1-2 alkalommal javasolt rendszeres fogkőkezelés amely kényeztetni, eltünteti a fogmosás ellenére leragadt fogkövet. 
  • A fogkefék gyorsan elhasználodhatnak, és baktériumok táptalaja lehet, célszerű két-három havonta cserélni.
  • A rendszeres szájvíz segít megőrizni a fogak fehérségét.
  • Érdemes napi rutinná tenni a 100% természetes fogfehérítő por és fogkrém használatát.
Mit tartalmaz az általunk forgalmazott profi fogfehérítő készlet?

Az általunk forgalmazott Keeth egy komplett több alkalommal újrahasználható készlet fogaid professzionális otthoni fehérítéséhez. A Keeth fogfehérítő készlet tartalmaz egy 10 ml-es fehérítő gélt tartalmazó fecskendőt intenzív gyümölcsös vagy mentolos ízben, két hőformázható fogfehérítő fogsínt, egy mini fehérítésgyorsító LED-lámpát, egy foltmentesítő spray-t, egy színtáblázatot és egy használati utasítást.

Mire használható a hőformázható fogfehérítő fogsín?

A hőformázható fogfehérítő fogsín szinte olyan mint egy professzionális fogfehérítő fogsín, amelyet fogorvosánál fogorvos készít. Az univerzális illesztővel ellentétben felveszi az állcsont és a fogak alakját. Lehetővé téve a gél egyenletesebb eloszlását, hogy a fogak mindenhol fehérebbek legyenek.

Mi a különbség a fehérítő gél és az aktívszén por között?

A kókuszdió szénpor gyengéden és természetesen fényesíti fogaid. Valójában természetes módon visszanyered fogaid eredeti fehérségét, nem túl erős elszíneződés esetén.

A fehérítő gél viszont kémiai eljárást alkalmaz a fogak természetes sárga színének halványítására, lehetővé téve az eredeti színnél akár 7 árnyalattal is nagyobb fehér árnyalatot.

Hányszor lehet használni a fehérítő gél fecskendőt?

Egy 10 ml-es fecskendő ötször használható az optimális eredmény elérése érdekében, így már 5 fehérítési alkalom is tartósan fehér fogakat eredményezhet. A készlet többi része (fogfehéítő sín, UV lámpa, stb.) korlátlanul használható így a további fehérítéshez vagy az elért fehérség megtartásához a későbbiekben elegendő lesz csak a gélt megvásárolnod. Gazdaságos utántöltőinket itt találod. >>

Fehér foltok?

Ha fehér foltokat látsz, ne aggódjon! 

Lehet, hogy a gélt helytelenül vitted fel, ügyelj arra, hogy a gél egyenletesen kerüljön a tálcára. Nyomd a tálcát a fogaira, hogy megbizonyosodj arról, hogy a gél jól érintkezik a fogaiddal.

Lehetséges, hogy ezen óvintézkedések ellenére foltok jelennek meg. Ezek olyan fogkő maradványok, amelyek megakadályozzák, hogy a gél az egész fogra hasson. Kérj időpontot fogorvosodhoz fogkőkezelésre, majd néhány nap múlva ismételd meg az otthoni fogfehérítést.

Enni vagy inni az otthoni fogfehérítés után?

A fehérítés után lehet enni és inni. Mindazonáltal ajánlatos néhány órát várni a kezelés után, és érdemes csökkenteni az olyan termékek fogyasztását mint a kávé vagy a tea, hogy hosszabb ideig ragyogjon a mosoly. Ne felejtsd el alaposan megtisztítani a szádat a gél használata után. Fogfehérítési blogunk egyik cikkében összegyűjtöttünk  néhány olyan ételt amely elkerülésével vagy fogyasztásának csökkentésével tovább maradhatnak csillogóan fehérek a fogaid.

Mennyi ideig végezhetem a kezelést, és mekkora szünetet kell tartani két kezelés között?

Az optimális eredmény elérése érdekében a fogfehérítő készletet egymás után kétszer is használhatod az első napon, utána napi egyszer amíg el nem fogy a fehérítő gél.

Havonta érdemes elvégezni egy 5 alkalmas kezelést az egész éves fehérebb mosolyért! Ez természetesen csak egy ajánlás ami módosítható az elszíneződésért felelős szerek (tea, kávé, bor, cigeretta, stb.) fogyasztásának mértékétől függően és a szájhigiéniádnak megfelelően.

Mennyi idő alatt lehet eredményt elérni?

A fogak színétől függően akár már az első használat után látványos az eredmény, ami még látványosabb lehet a negyedik használat után!

A mosoly boldoggá tesz

Megtekintések száma 1 548 (1 ma)