SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Szállítási költségek:

A kiszállítás díja 1990 Ft. azonban érvényben lévő akciónknak köszönhetően a kiszállítás költsége visszavonásig INGYENES.
Kivételt ez alól a garanciális visszatérítés. Ilyen esetekben a kiszállítás ingyenessége elvész és a kiszállítás 1990 Ft.-os díja levonásra kerül a visszatérítendő összegből.
Utánvétes fizetések alkalmával minden esetben 390 Ft kezelési költséget számolunk fel.

Szállítási módok:

Jelenleg kizárólag csak Magyarországon belül szállítunk ki.

Minden megrendelést általában 2-3 munkanapon belül kiszállítunk a megadott címre. Termékeink nagyon népszerűek ezért előfordulhatnak készlethiányos időszakok, ezekről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt.

A Következő szállítási módok közül választhatsz: házhozszállítás, GLS csomagpont, Foxpost csomagautomata.

Ha házhozszállítást kérsz azt javasoljuk, hogy olyan szállítási címet adj meg ahol 8:00 és 17:00 óra között biztosan megtalál téged a futár. Amennyiben az utánvétes fizetést választottad kérünk gondoskodj róla, hogy a csomag átvételekor legyen nálad vagy annál aki átveszi küldeményt a számla kiegyenlítéshez szükséges összeg.

Házhozszállítás:

Ha azt szeretnéd, hogy megrendelt termékeidet a futár a megadott címedre szállítsa, a rendelés leadásakor a szállítási lehetőségek közül a házhozszállítást kell választanod.

Szállítás GLS csomagpontra:

A rendelés leadásakor lehetőséged van arra is, hogy megrendelt termékeidet GLS csomagpontra kérd. Amennyiben így döntesz a “GLS csomagpont” elnevezésű szállítási opciót kell bejelölnöd, majd a rendelési folyamat utolsó lépésénél megjelenő térképen könnyedén kiválaszthatod a hozzád legközelebb található átvételi pontot. Keresgélhetsz közvetlenül a térképen is, de lehetőséged van település vagy irányítószám alapján szűkíteni a keresést.

Szállítás Foxpost automatába:

Rendeléskor kérheted azt is, hogy csomagodat egy hozzád közeli Foxpost automatába postázzuk. Ebben az esetben, a “Foxpost automata” elnevezésű szállítási opciót kell választanod, majd a rendelési folyamat utolsó lépésénél megjelenő térképen be kell jelöni a kívánt automatát. Automatákat kereshetsz közvetlenül a térképen is, de lehetőséged van település vagy irányítószám alapján szűkíteni a keresést.

A küldemény feladását követően a futárcég emailben és általában sms-ben is tájékoztat téged a szállítás további menetéről. Ha bármilyen problémád akad a kiszállítással kapcsolatban akkor már őket keresd az sms-ben, vagy az emailben kapott elérhetőségek egyikén, a megkapott csomagszámra hivatkozva.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Vásárlás során a következő fizetési módok közül választhatsz: online bankkártyás fizetés, utánvétes fizetés.

Bankkártyás fizetés PAYLIKE segítségével:

Webáruházunkban lehetőséged van online bankkártyás fizetésre, amely a Playlike rendszerén keresztül történik. A banki szolgáltatásokat a Clearhaus A/S (FT-no. 22006) biztosítja.

Az online bankkártyás fizetés igénybevételéhez átirányítunk a Paylike felületére, ahol meg kell adnod a bankkártyád számát, a lejárati dátumot, a hátoldalon található CVC kódot. Természetesen az itt megadott adatok nem jutnak el hozzánk.

A Clearhaus A/S (FT-no. 22006) hitelesítve van a dán pénzügyi felügyelet által és a Mastercard és Visa Principal Member program tagjának minősül.

Fizetéshez használható bankkártyák:
Mastercard
Maestro
Visa
Visa Electron

UTÁNVÉTES FIZETÉS:

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted készpénzben, vagy bankkártyával. Ebben az esetben egy elismervényt kapsz amely igazolja, hogy átvetted a csomagot és átadtad a futárnak a megfelelő összeget.

Csomagautomatába érkező utánvételes megrendelésedet az automatáknál csak bankkártyával tudod kifizetni. Ezeknél az automatáknál nincs lehetőség készpénzes fizetésre.

Utánvétes fizetés esetén a rendelés értékétől függetlenül 390 Ft kezelési költséget számolunk fel.

Azoknak a vásárlóknak akik utánvétes fizetést választottak, de mégsem vették át a csomagot, a későbbiekben csak online bankkártyás fizetés esetén áll módunkban kiszállítani. Megértésed köszönjük!

Megtekintések száma 45 (1 ma)